Prevenció

   

     A Animalons, ens preocupem del teu animal ja abans de que apareguin els problemes.

     Anticipant-nos a les malalties, podem evitar-ne l’aparició en alguns casos i minimitzar-ne les conseqüències en altres.

     És per això que hem creat una sèrie de programes de vigilancia, informació i conscienciació dels propietaris.

          •Programa de prevenció i tractament de conductes inadequades: 

     Les mascotes i nosaltres parlem idiomes diferents. El llenguatge corporal, les mirades, les interpretem de maneres distintes. Això provoca, sovint, mals entesos que poden comportar estrés, malestar i fins i tot danys tan pel propietari com per la mascota.

     A Animalons Hospital Veterinari, t’ajudem a que els teus animalons i tu us entengueu, prevenint així mals majors. Quan ens visitis, no dubtis a preguntar-nos els teus dubtes. Fes-ho sobretot si és el primer Animaló que tens. 

     Quan el problema està establert i requereix d’intervenció urgent, t’assessorarem en una consulta especialitzada de comportament animal (Etologia). En alguns casos a mes, et posarem en contacte amb els millors especialistes en educació animal

          •Programa de nutrició, control i reducció de l’obesitat:

     L’increment de pes al nostre animal de companyia va mes enllà d’un problema estétic. El sobrepés redueix la mobilitat dels nostres Animalons, produeix directament l’aparició d’una gran ventall de malalties i n’afavoreix moltes mes. 

     A Animalons trencarem amb tu falsos mites sobre l’obesitat, t’aconsellarem les dietes mes adeqüades per cada cas i establirem un programa de control o reducció de pes personalitzat.

          •Programa d’atenció Geriàtrica:

     A Animalons curem moltes malalties. Malauradament, l’edat encara no. 

     Per això és essencial identificar, de manera temprana, els símptomes de les malalties que comporta fer-se gran. 

     El programa d’analítiques geriátriques preventives permet frenar els principals problemes degeneratius allargant la longevitat i la qualitat de vida dels animalons mes senils.

          •Programa de vacunació i prevenció de zoonosis:

     Amb els nostres Animalons compartim espai, excursions, jocs i alegries. Amb el programa de vacunació i prevenció de zoonosis ens assegurarem que no compartim amb ells altres coses. Les Zoonosis (malalties animals que es poden transmetre als humans) són mes freqüents del que ens pensem, i en alguns casos, poden ser greus. 

     Toxoplasmosis, Leishmaniasis, Psitacosi, Salmonelosi o Bruscelosi en són algunes.

     A Animalons evaluem cada cas concret. Ens assegurem que els nostres clients estiguin informats dels riscs potencials als que estan exposats i que prenguin les mesures pertinents per reduïr-los, evitar-los o eliminar-los.